Verkoop Huis, Island KRK, Crikvenica, Kroatië, Muraj

Verkoop - Cod. 43153

  • Typologie: Huis
  • Gebied: 188 m²
  • Getal kamers: 8
  • Verdieping: 2

520 km van Boedapest, te koop in Kroatië, op het eiland KRK, in Muraj, 2,2 km van het strand, op een perceel van 382 vierkante meter, met een netto vloeroppervlak van 188 vierkante meter, gebouwd in 1999, een familiehuis met drie verdiepingen. Het familiehuis verkeert in uitstekende staat, heeft leidingwater en elektriciteit, verwarming wordt verzorgd door elektrische centrale verwarming, airconditioning zorgt voor een aangename temperatuur in de zomer, warm water wordt geleverd door elektrische boilers. Op de benedenverdieping bevindt zich een grote eetkamer met keuken en ketelhuis, en een appartement met 1+1 kamer en badkamer. Op de eerste verdieping is er een overdekt terras van 20 m², een halfgesloten veranda, 1+2 woonkamers en een badkamer. Op de bovenste verdieping zijn er 1+2 kamers, een badkamer en een zonneterras van 15 m².
De aankoopprijs omvat alle meubels, apparatuur en machines in de gezinswoning.
Het terrein is netjes, uitstekend geschikt voor rust en ontspanning, en de overdekte oven en grillplek in de tuin zijn beschikbaar voor groepen vrienden. Er is een tuindouche en toilet in een apart gebouw.
Naast het familiehuis ligt een perceel van 146 vierkante meter met een houten huis van 15 vierkante meter. De aankoopprijs omvat dit ook.
Ik raad deze woning met uitstekende voorzieningen aan voor grotere gezinnen, waar u onvergetelijke weken en maanden van ontspanning in één gebouw kunt doorbrengen, terwijl u er toch voor kunt zorgen dat de generaties gescheiden leven, maar ik raad het ook aan voor investeringsdoeleinden, aangezien de enige 9 kamers plaats bieden aan tot 25-27 personen.
Op verzoek kan ik extra foto's per e-mail sturen.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB